Kisteherautó

A flottafelügyelet nagyobb ellenőrzést biztosít a flotta felett, ami csökkenti a jármű üzemeltetési költségeit. Lehetővé teszi a pontos adatok alapján időben történő döntéseket, és javítja az üzleti folyamat általános hatékonyságát. A kisteherautós flottát üzemeltető cégeket segíthetjük abban, hogy járműveik folyamatos kontroll alatt, a legjobb kihasználtság mellett teljesítsék feladatukat.

A telemetria nagy távolságú adattovábbítást, távoli méréseket és vezérlést tesz lehetővé, jellemzően vezetéknélküli kommunikációs rendszeren keresztül.

A gépjárművekbe szerelt nyomkövető eszközöknek és a különleges szenzorok által beküldött adatoknak köszönhetően, a monitorok előtt ülve valós időben kapunk pontos képet az autók minden műszaki paraméteréről és az autóvezetővezetési stílusáról.

A valós idejű telemetriai információk javítják a flotta menedzserek munkaképességét, és hozzájárulnak a járművek biztonságának javításához

Az üzemanyagköltségek az összes flotta üzemeltetési költségének egyharmadát jelenthetik. Ahhoz, hogy a flották hatékonyak legyenek és maximális nyereséget érjenek el, a folyamatos üzemanyag-felügyeleti és ellenőrzési megoldás elengedhetetlen. Készülékeink részletes információkat szolgáltatnak a vállalatok számára, és lehetővé teszik számukra, hogy ellenőrizzék és optimalizálják üzemanyagköltségüket.

A készülék összegyűjti az üzemanyagszintet és a fogyasztási információkat a jármű fedélzeti számítógépéről. Az összegyűjtött adatokat platformunkra (webfelületünkre, illetve applikációnkra) továbbítják, ahol a flottavezető megtekintheti és felhasználhatja a megfelelő döntések meghozatalához.

Figyelemmel kísérheti, hol, mikor és mennyi üzemanyagot töltöttek be a tartályba. Győződjön meg róla, hogy az összes vásárolt üzemanyagot behelyezték a tartályba. Az üzemanyag grafika segít azonosítani az esetleges üzemanyag-lopás eseményeit.

A gépjárművezetők egyszerű vezetési szokásai is jelentős mennyiségű üzemanyagot takaríthatnak meg és csökkenthetik a jármű karbantartási költségeit.

Rossz vezetési szokások, mint például a kemény fékezés vagy hirtelen gyorsulás üzemanyagot pazarolnak és növelik a fogyasztást. . Rendszerünk nem csak a járművek pontos helyszínét követi nyomon, hanem folyamatosan monitorozza az egyéb mutatókat is a fordulatszámtól kezdve, a fogyasztáson át, egészen az éppen használt sebességfogozatig.   Az Eco-drive megoldás azonosítja ezeket a rossz szokásokat, és megmutatja, hogy az üzemanyag-megtakarítás érdekében hogyan változtassa a munkavállaló vezetési stílusát.

A haszongépjárművek és az általuk szállított rakományok olyan drága eszközök, amelyek komoly pénzügyi kárt okozhatnak a vállalkozásnak, ha nincsenek megfelelően védve. A kiegészítő ajtóérzékelők és a pótkocsi-nyitó értesítések segítenek megvédeni a rakományt a jogosulatlan használat ellen, azonnal tájékoztatva az erre kijelölt személyt.

Céges flották esetében sokszor problémát jelentenek a gyorshajtások miatt kirótt büntetések. Ezekre jelenthet megoldást a gyorshajtásfigyelés.  A járműkövető rendszer érzékeli a gyorshajtásokat, körültekintőbb vezetésre ösztönözve ezzel a kollégáit. A bírságok költsége mellett üzemanyagot is megtakarít ezzel.

Gyorshatásfigyeléssel a bírságok mellett elkerülhetővé válik a járművek idő előtti amortizációja, így alacsonyabbak lesznek az időszakosan jelentkező szervizköltségek is.

Rendszerünk javítja a kisteherjárművek és sofőrök teljesítményét, jelentősen hozzájárul így az üzleti céljainak teljesüléséhez. A megoldás lehetővé teszi a járműgyújtás blokkolását, és lopás esetén létfontosságú információ nyújtható a jármű megtalálásához.

Néhány lényeges adat, mely nagyban segítheti Önt munkájában

 

 • üzemanyag adatok (üzemanyagszint, fogyasztás, pillanatnyi fogyasztás)
 • üzemóra
 • fordulatszám
 • gyújtás
 • intenzív gyorsítás-lassítás
 • járómotor riasztás
 • motor hőmérséklet
 • gázpedálállás
 • megtett kilométer
 • szállított súly
 • motorolaj hőmérséklet
 • szervízintervallum
 • az autó jelenlegi pozíciója
 • megtett útvonalai
 • engedélyezett/tiltott területek
 • közlekedési adatok (sebesség, helyzet, időpont)
 • és még további információk a gépjárműtől függően

Elérhetőségeink

Telefonszám

Farkas Tamás: +36 30 239 7099
Hemrich Katalin: +3620 555 5454

Üzenet

13 + 13 =